onsdag 1 april 2009

På drive in bio i Carlsbad

Hej, hej,

Petter och jag har idag förflyttat oss till Carlsbad. Nej, inte det riktiga, tjeckiska Carlsbad, utan dess amerikanska motsvarighet. Vi spenderade dagen nere i ett fantastiskt grottsystem, som jag inte hade några som helst problem att komma ner i tack vare de hissar de hade byggt där. Som sagt amerikanerna är inte så mycket för det där med att gå.

Nåja, på vägen till Carlsbad läste Petter i en reklamfolder en liten annons om drive in bio, ni vet en sådandär som ungdomarna i Grease går på. Vi var båda med på noterna att detta är något vi måste undersöka närmare. Vi åkte dit runt klockan sju. Medan vi väntade på att biljettluckan skulle öppna gick solen ner i horisonten.

Solnedgång i väntan på filmen.

Vi fick våra biljetter och körde in i "salong" tre (det visades tre filmer denna kväll). Vi hamnade bredvid en riktigt cool kille och hans jätte till Hummer. Mitch kände sig ganska liten i jämförelse.

Mitch parkerade framför bioduken med Hummern bredvid


Vi fick in ljudet via radio, vilket funkade riktigt bra. Ja, det var en riktigt mysig upplevelse. Som tur var tänkte vi till innan vi åkte dit och tvättade rutan först. Det hade varit lite jobbigt om huvudpersonen hade haft en flugskit i pannan hela filmen igenom.

Ja, just det, vad var det då vi såg? Slumdog Millionaire, en film som överraskade oss båda positivt.

Kram
Nora

Inga kommentarer: